PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Alcoholvrij

Koop je Nederlandse alcoholvrije mousserende wijnen van de Firma Bruis online, of kom langs op het Betuws Wijndomein om ze eerst te proeven. Ben je niet in de buurt? Je kunt de wijnen zonder alcohol ook online en op andere verkooppunten kopen.

Alcoholvrije mousserende wijnFirma Bruis maakt lekkere hippe drankjes zonder alcohol

Met een fles alcoholvrije mousserende wijn maak je van elk moment een feestje. De betekenis van mousserende wijn is eigenlijk gewoon wijn met een bubbeltje. Van de bekende champagne, prosecco of cava, tot de minder bekende vonkelwijn of sekt. Maar wist je ook dat eten en een mousserende wijn heel goed samengaan?

Bubbels in je glas

Stel je wilt iets vieren, maar drinkt liever (even) geen alcohol. Dan ga je voor alcoholvrije bubbels. Dan kun je wel gezellig mee proosten! Ons wijndomein maakt alcoholvrije witte bubbels en alcoholvrije rosé bubbels. We noemen dit Betuwse Bruis.

Betuwse Bruis is gemaakt van druiven, alleen dan zonder de alcohol. In je glas lijkt het net op champagne, alleen dan een alcoholvrije champagne. Proost!

Lekkere nieuwe alcoholvrije alternatieven gemaakt van planten

HopHout en Veld Flora is mousserende thee in de nieuwe lijn non-alcoholische alternatieven van Firma Bruis. De firma maakte al eerder sappen en ciders van restfruit uit de Betuwe. Het innoveren en gebruiken van reststromen staat centraal in de bedrijfsvoering van ondernemers Diederik Beker en Arina van Leenen, bekend van wijngaard Betuws Wijndomein. Voor deze twee lekkere alcoholvrije alternatieven is een melange van planten gebruikt die in de buurt van het Betuws Wijndomein groeien. De smaak is complex en de afdronk is verrassend lekker.

Betuws wijndomein Firma bruis banner thee curve bloemen en kruiden uit de wijngaard plukken

Non-alcoholic cocktails en mocktails met verjus

Heb je zin in wat bijzonders? Denk dan eens aan verjus. Wij zijn gek op het frisse zuurtje dat non-alcoholic cocktails, mocktails, bruiswater en vruchtensappen opvrolijkt.

Bestel het Verrassende Alcoholvrij Pakket

Goede voornemens? De BOB? In blijde verwachting? Of gewoon even ‘Dry’? En wil jij ons alcoholvrij assortiment proberen? Ga voor het Verrassende Alcoholvrij Pakket! Hierin zitten onze mooiste alcoholvrije producten!

Welke Nederlandse alcoholvrije wijn kun je kopen?

Al onze producten zijn online te bestellen. Wil je onze (alcoholvrije) mousserende wijn kopen? Stuur dan een berichtje naar info@betuwswijndomein.nl met jouw wensen. Wij versturen de flessen dan per 6 of 12 flessen met Vinologix. Deze verzendservice is gespecialiseerd in het verzenden van wijnflessen, zodat je ervan verzekerd bent dat jouw bestelling in goede staat afgeleverd zal worden. De verzendkosten voor 6 flessen zijn € 12,50 en voor 12 flessen € 14,50.

Daarnaast verkopen wij op het wijndomein wijn. Ons assortiment wijnen bestaat uit:

Bestel je alcoholvrije dranken

 

Haal zelf je alcoholvrije dranken op

Het domein is bijna iedere dag geopend, want wij werken tenslotte elke dag in de wijngaard. Je bent ook hartelijk welkom om de flessen op te halen bij ons. Zowel binnen openingstijden als daarbuiten. Om niet teleurgesteld te raken, adviseren wij je wel om van tevoren telefonisch contact op te nemen! Wellicht dat we ergens achter in de wijngaard, of binnen in de wijnkelder bezig zijn. Je kunt ter plekke  met pin betalen.

Betuwe Letters Betuws Wijndomein non-alcohol assortiment

 

 

Activiteiten

Rondleiding & wijnproeverij
Wijnproeverij in het weekend
Picknick in de wijngaard
Lunchen of dineren in de wijngaard (vanaf 15 personen)
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard