PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Nederlandse wijn

Koop je Nederlandse wijnen van het Betuws Wijndomein online, of kom langs op het domein om ze eerst te proeven en in onze wijnwinkel te kopen. Ben je niet in de buurt? Je kunt de wijnen ook online en op andere verkooppunten verkrijgen.

Welke Nederlandse wijn kun je kopen?

Het Betuws Wijndomein maakt Nederlandse wijn in de Betuwe. Al onze producten zijn online te bestellen. Wil je onze wijn kopen? Stuur dan een berichtje naar info@betuwswijndomein.nl met jouw wensen. Wij versturen de wijnen dan per 6 of 12 flessen met Vinologix. Deze verzendservice is gespecialiseerd in het verzenden van wijnflessen, zodat je ervan verzekerd bent dat jouw bestelling in goede staat afgeleverd zal worden. De verzendkosten voor 6 flessen zijn € 12,50 en voor 12 flessen € 14,50.

Daarnaast verkopen wij op het wijndomein gemaakte non-alcoholische mousserende alternatieven zoals Betuwse Bruis, HopHout, VeldFlora en Prepluk Verjus.  Ons assortiment bestaat uit:

Bestel onze wijn proefdoos

Wil je kennismaken met onze wijnen? Tijdens deze lenteperiode is de wijngaardwinkel geopend van woensdag- tot en met zaterdagmiddag van 12.00-17.00 uur. Ook kun je online wijn te bestellen.

 PROEFBOX : Wijn van de Lage Landen €102,00,- (incl verzending)  

  • Betuwse Bruis Wit (non-alco.)
  • HopHout Thee (non-alco.)
  • LingeWit Cuvée 2021
  • LingeWit Johanniter 2021
  • LingeRood Cuvée Signature  2020
  • LingeWit Edelzoet 2021

 

Bestel je wijnen

 

Haal zelf wijn op

Het domein is bijna iedere dag geopend, want wij werken tenslotte elke dag in de wijngaard. Je bent ook hartelijk welkom om de wijn op te halen bij ons. Zowel binnen openingstijden als daarbuiten. Om niet teleurgesteld te raken, adviseren wij je wel om van tevoren telefonisch contact op te nemen! Wellicht dat we ergens achter in de wijngaard, of binnen in de wijnkelder bezig zijn. Je kunt ter plekke de wijn met pin betalen.

Waar kan ik Betuws Wijndomein wijn nog meer kopen?

Je kunt onze wijnen kopen in diverse wijnwinkels en slijterijen. En als je lekker uit eten gaat, kun je ook een wijn kiezen uit ons assortiment bij diverse restaurants. Ook in een gespecialiseerde café en/of wijnbar kun je onze wijnen tegenkomen. Bijvoorbeeld bij deze wijnwinkels, restaurants en wijnbars bij jou in de buurt.


Betuwswijn Domein Assortient Nederlandse wijnen uit de Betuwe

 

 

 

 

 

Allemaal gemaakt in onze wijngaard in Erichem, in de provincie Gelderland en gelegen dichtbij de rivier de Linge. Wij maken onze Nederlandse wijnen op een duurzame manier.

Categorie

Activiteiten

Rondleiding & wijnproeverij
Wijnproeverij in het weekend
Picknick in de wijngaard
Lunchen of dineren in de wijngaard (vanaf 15 personen)
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard