PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Nederlandse wijn kopen

Koop je Nederlandse wijnen van het Betuws Wijndomein online, of kom langs op het domein om ze eerst te proeven en in onze wijnwinkel te kopen. Ben je niet in de buurt? Je kunt de wijnen ook online en op andere verkooppunten verkrijgen.

Het Betuws Wijndomein maakt Nederlandse wijn in de Betuwe. Al onze producten zijn online te bestellen. Wil je onze wijn kopen? Stuur dan een info@betuwswijndomein.nl met jouw wensen. Wij versturen de wijnen dan per 6 of 12 flessen met Vinologix. Deze verzendservice is gespecialiseerd in het verzenden van wijnflessen, zodat je ervan verzekerd bent dat jouw bestelling in goede staat afgeleverd zal worden. De verzendkosten voor 6 flessen zijn € 10,00 en voor 12 flessen € 12,25.

Bestel je wijnen

Bestel onze wijn proefdoos

Wil je kennismaken met onze wijnen? Tijdens deze herfstperiode is de wijngaardwinkel geopend van vrijdag tot en met zaterdagmiddag van 12.00-17.00 uur. We  hebben ruimte genoeg op ons terras en gebruiken een aparte in- en uitgang. Ook moedigen we je aan om online wijn te bestellen. #supportyourlocals #e-borrelen

 

PRIJSWINNENDE WIJNPAKKET: LingeRood Cuvée Signature €85,00 

Speciaal voor de nieuwsgierige wijnliefhebber hebben we een exclusief pakket samengesteld met drie LingeRood Cuvée Signature wijnen die in deze keuring met zilver bekroond werden. Het gaat om de allerlaatste flessen van de LingeRood Cuvée Signature 2016, 2017 en 2018.

”LingeRood|Cuvée Signature is gemaakt van de druivenrassen; Regent en Cabernet Cortis. De druiven worden het hele seizoen extra nauwkeurig verzorgd en zijn met de hand geoogst. Na een rijpingsperiode van 12 maanden opnieuwe eikenhouten barriques, ontstaat een gastronomische, kruidige wijn. LingeRood|Cuvée Signature heeft een stevigecomplexiteit, donkerpaars fruit en levendige tannine.

Geniet van LingeRood|Cuvée Signature in combinatie met een wildschotel met aardpeerpuree, gedroogde worst of een Hollands kaasplateau.”

  • LingeRood Cuvée Signature 2016
  • LingeRood Cuvée Signature 2017
  • LingeRood Cuvée Signature 2018

 

De flessen zijn alleen per set te koop en zijn verpakt in een gegraveerd houten wijnkistje. Het speciale LingeRood Cuvée Signature pakket is af te halen in de wijnwinkel deze feestdagen.

 

 PROEFBOX : Wijn van de Lage Landen €97  incl. bezorgen 

  • LingeParel Rose 2021
  • LingeWit Johanniter 2021
  • LingeWit Cuvee Barrique 2021
  • LingeWit Blanc De Noir  2021
  • LingeRood Cuvée Barrique 2016
  • LingeWit Edelzoet 2021

Mocht je niet in de buurt van onze wijnwinkel wonen dan laten we het bezorgen aan Vinologix over. Interesse? Stuur een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl of bel Arina op 06 21 39 29 01

Welke Nederlandse wijn kun je kopen?

Het Betuwse Wijndomein heeft een assortiment rode wijnen, witte wijnen, mousserende parelwijnen en speciale signatuur wijnen van de wijnmaker. Allemaal gemaakt in onze wijngaard in Erichem, in de provincie Gelderland en gelegen dichtbij de rivier de Linge. Wij maken onze Nederlandse wijnen op een duurzame manier. Daarnaast verkopen wij op het wijndomein gemaakte cider, verjus en verschillende digestieven. Ons assortiment bestaat uit:

Haal zelf wijn op

Het domein is bijna iedere dag geopend, want wij werken tenslotte elke dag in de wijngaard. Je bent ook hartelijk welkom om de wijn op te halen bij ons. Zowel binnen openingstijden als daarbuiten. Om niet teleurgesteld te raken, adviseren wij je wel om van tevoren telefonisch contact op te nemen! Wellicht dat we ergens achter in de wijngaard, of binnen in de wijnkelder bezig zijn. Je kunt ter plekke de wijn met pin betalen.

Waar kan ik Betuws Wijndomein wijn nog meer kopen?

Je kunt onze wijnen kopen in diverse wijnwinkels en slijterijen. En als je lekker uit eten gaat, kun je ook een wijn kiezen uit ons assortiment bij diverse restaurants. Ook in een gespecialiseerde café en/of wijnbar kun je onze wijnen tegenkomen. Bijvoorbeeld bij deze wijnwinkels, restaurants en wijnbars bij jou in de buurt.

Betuwswijn Domein Assortient Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Categorie

Activiteiten

Wijnproeverij op kantoor of thuis
Picknick in de wijngaard
Lunchen of dineren in de wijngaard (vanaf 15 personen)
Trouwen in de wijngaard
Rondleiding door de wijngaard
Workshop zelf wijnmaken
Errekomse klompenpad door wijngaard