PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Contact

We hebben zin in deel twee van het seizoen en kijken er naar uit je te ontmoeten in de wijngaard na de zomerpauze!

WIJNGAARDWINKEL EN ZONNIG TERRAS ZIJN GESLOTEN VAN 31 JULI T/M 13 AUGUSTUS!

DE WIJNBOEREN FAMILIE EN WIJNGAARD ZIJN IN RUST! NA DE ZOMERSTOP GAAN WE WEER VOL FRISSE ENERGIE AAN DE SLAG MET DEEL TWEE VAN HET SEIZOEN. WIL JE DEZE PERIODE TOCH IETS OVER DE WIJNEN OF AANKOMENDE EVENEMENTEN WETEN? STUUR DAN EEN E-MAIL NAAR INFO@BETUWSWIJNDOMEIN.NL

Onze agenda is gevuld met culinaire, muzikale en informatieve wijngaard evenementen. Iedere zaterdagmiddag start onze ‘wijnproeverij in het weekend’. Meld je hiervoor aan via onze Formitable reserveringsmodule (rechts onderin). Je kunt hier een volledig overzicht vinden van al onze evenementen.De wijngaardwinkel is van woensdag tot en met zondagmiddag van 12.00-17.00 uur. Tref je ons niet in de winkel? Dan zijn we waarschijnlijk in de wijngaard aan het werk, bel dan gerust even!

Kom deze mooie najaarsdagen naar hartelust wandelen in de wijngaard! Er is een speciale wijngaard wandelroute met informatieborden die alles vertellen over de Nederlandse wijnbouw en het wijnmaken zoals we dat op het Betuws Wijndomein doen. (Trek je wijngaard outfit aan en neem je verrekijker mee!)

KIJK IN DE AGENDA VOOR HET EVENEMENTEN PROGRAMMA. EN MELD JE, VIA FORMITABLE, AAN VOOR BIJVOORBEELD EEN PICKNICK, WIJNPROEVERIJ OP ZATERDAG- OF ZONDAGMIDDAG OF EEN WORKSHOP WIJNMAKEN OP DONDERDAGAVOND!

Ook zijn de wijnen gemakkelijk online te bestellen. Stuur een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl of een bericht via het contactformulier met je wensen. Wij versturen de wijnen dan per 6 of 12 flessen met Vinologix.

Bellen mag ook

Bel met wijnmaker Diederik Beker voor: wijnverkoop, wijn- ciderproductie en wijngaardadvies: +31 6 42 10 71 12

Bel met gastronoom/sommelier Arina van Leenen voor: evenementen in de wijngaard, wijnverkoop, culinairadvies: + 31 6 21 39 29 01

Ben je in de buurt en kun je ons niet vinden, bel gerust! We zijn bijna altijd wel in de wijngaard of wijnkelder aanwezig.

Contactgegevens

Adres

  • Betuws Wijndomein
  • Burensewal 5
  • 4117 GC Erichem

Formulier

    Routebeschrijving

    Vanaf de A15, afslag Tiel-West

    Neem op de A15 afslag 32, (Tiel-West). Bovenaan bij de stoplichten ga je richting Buren, dit is de Provinciale weg (N834). Op de eerste rotonde na 400 meter sla je links af, en gelijk weer rechts. Vervolgens neem je op de Lutterveldsestraat de 2e weg rechts, de Twee Sluizen op. (vanaf hier kun je ook de bruine ANWB borden 'Betuws Wijndomein' volgen)  Ga de 2e weg links, de Mierlingsestraat in. Nu neem je de 1e weg links, de Burensewal op, dit is een doodlopende weg en na 600 meter ben je op bestemming.