PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Contact

In oktober is het picknickseizoen over, we concentreren onze deze maand op het oogsten van de druiven. In november zijn we terug met verschillende outdoor events rondom wijn en streeketen. Een overzicht van onze winterse wijngaardevenementen kun je vinden in onze agenda!

 

WINKEL GEOPEND OP VRIJDAG & ZATERDAGEN MIDDAG VAN 12.00-17.00 UUR.

Heb je een vraag over relatiegeschenken? Gebruik het contactformulier hieronder. Of stuur gerust een e-mail, of bel ons. Let op: wil je antwoord, vul dan ook ook je eigen telefoonnummer en e-mail adres in op het contactformulier.

Uiteraard kun je nog steeds in de wijngaard wandelen. Verschillende informatieborden vertellen over de Nederlandse wijnbouw en het wijnmaken zoals we dat op het Betuws Wijndomein doen.

Ook zijn de wijnen gemakkelijk online te bestellen. Stuur een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl of een bericht via het contactformulier met je wensen. Wij versturen de wijnen dan per 6 of 12 flessen met Vinologix.

Bellen mag ook

Bel met wijnmaker Diederik Beker voor: wijnverkoop, wijn- ciderproductie en wijngaardadvies: +31 6 42 10 71 12

Bel met gastronoom/sommelier Arina van Leenen voor: evenementen in de wijngaard, wijnverkoop, culinairadvies: + 31 6 21 39 29 01

Ben je in de buurt en kun je ons niet vinden, bel gerust! We zijn bijna altijd wel in de wijngaard of wijnkelder aanwezig.

Contactgegevens

Adres

  • Betuws Wijndomein
  • Burensewal 5
  • 4117 GC Erichem

Formulier

[contact-form-7 id="2095" title="Contact"]

Routebeschrijving

Vanaf de A15, afslag Tiel-West

Neem op de A15 afslag 32, (Tiel-West). Bovenaan bij de stoplichten ga je richting Buren, dit is de Provinciale weg (N834). Op de eerste rotonde na 400 meter sla je links af, en gelijk weer rechts. Vervolgens neem je op de Lutterveldsestraat de 2e weg rechts, de Twee Sluizen op. (vanaf hier kun je ook de bruine ANWB borden 'Betuws Wijndomein' volgen)  Ga de 2e weg links, de Mierlingsestraat in. Nu neem je de 1e weg links, de Burensewal op, dit is een doodlopende weg en na 600 meter ben je op bestemming.