BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Contact

Wil je wijn bestellen? Meer informatie over een evenement? Of heb je een andere vraag? Stel je vraag via het contactformulier, of stuur gerust een e-mail of bel ons. Let op: wil je antwoord, vul dan ook ook je eigen telefoonnummer en e-mail adres in op het contactformulier.

Normale openingstijden:

Het WijnDomein is in de regel geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur voor al je wijninkopen. *Bel ons om er zeker van te zijn dat je niet in een vergadering of bruiloft beland! #wijngaardevents

De wijnen zijn ook online te bestellen. Stuur een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl of een bericht via het contactformulier met je wensen. Wij versturen de wijnen dan per 6 of 12 flessen met Vinologix.

Bellen mag ook

Bel met wijnmaker Diederik Beker voor: wijnverkoop, wijn- ciderproductie en wijngaardadvies.

Bel met gastronoom/sommelier Arina van Leenen voor: evenementen in de wijngaard, wijnverkoop, culinairadvies.

Contactgegevens

Adres

  • Betuws Wijndomein
  • Burensewal 5
  • 4117 GC Erichem

Formulier

Routebeschrijving

Vanaf de A15, afslag Tiel-West

Neem op de A15 afslag 32, (Tiel-West). Bovenaan bij de stoplichten ga je richting Buren, dit is de Provinciale weg (N834). Op de eerste rotonde na 400 meter sla je links af, en gelijk weer rechts. Vervolgens neem je op de Lutterveldsestraat de 2e weg rechts, de Twee Sluizen op. (vanaf hier kun je ook de bruine ANWB borden 'Betuws Wijndomein' volgen)  Ga de 2e weg links, de Mierlingsestraat in. Nu neem je de 1e weg links, de Burensewal op, dit is een doodlopende weg en na 600 meter ben je op bestemming.