PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Contact

Wil je wijn bestellen? Komen picknicken in de wijngaard? Meer informatie over een evenement? Of heb je een andere vraag? Gebruik het contactformulier hieronder. Of stuur gerust een e-mail, of bel ons. Let op: wil je antwoord, vul dan ook ook je eigen telefoonnummer en e-mail adres in op het contactformulier.

Aangepaste openingstijden:

MEDEDELING: Het Betuws Wijndomein is op vakantie van 1 tot en met 13 augustus 2020. Reserveren van de picknickmand is dan niet mogelijk. De wijnboer is dan struinen langs andere wijngaarden in Europa;-) Ben je in de buurt en wil je toch even langs komen in de wijngaardwinkel? Laat het ons weten dan maken we een afspraak voor je met Didi, de moeder van de wijnboer Diederik! Onze wijnen zijn deze dagen bij de lunch of het diner speciaal te verkrijgen bij Restaurant Poelzicht

WINKEL GEOPEND & TERRAS GEOPEND VANAF 14 AUGUSTUS
De wijngaardwinkel is dan weer geopend: dinsdag tot en met zaterdagmiddag van 10.00 tot 17.00 uur voor al je wijninkopen.

Het wijngaardterras is open vanaf 1 juni. We bieden van donderdag tot en met zaterdag een picknick concept aan waarvoor je minimaal 24 uur van tevoren voor reserveert. Lees meer..

Uiteraard zijn de wijnen gemakkelijk online te bestellen. Stuur een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl of een bericht via het contactformulier met je wensen. Wij versturen de wijnen dan per 6 of 12 flessen met Vinologix. *Woon je in een straal van 10km dan komen we de wijnen per 6 of 12 gratis bezorgen.

Ben je in de buurt en kun je ons niet vinden, bel gerust! We zijn bijna altijd wel in de wijngaard aanwezig.

*Tijdelijke corona uitbraak service.

Bellen mag ook

Bel met wijnmaker Diederik Beker voor: wijnverkoop, wijn- ciderproductie en wijngaardadvies.

Bel met gastronoom/sommelier Arina van Leenen voor: evenementen in de wijngaard, wijnverkoop, culinairadvies.

Contactgegevens

Adres

  • Betuws Wijndomein
  • Burensewal 5
  • 4117 GC Erichem

Formulier

Routebeschrijving

Vanaf de A15, afslag Tiel-West

Neem op de A15 afslag 32, (Tiel-West). Bovenaan bij de stoplichten ga je richting Buren, dit is de Provinciale weg (N834). Op de eerste rotonde na 400 meter sla je links af, en gelijk weer rechts. Vervolgens neem je op de Lutterveldsestraat de 2e weg rechts, de Twee Sluizen op. (vanaf hier kun je ook de bruine ANWB borden 'Betuws Wijndomein' volgen)  Ga de 2e weg links, de Mierlingsestraat in. Nu neem je de 1e weg links, de Burensewal op, dit is een doodlopende weg en na 600 meter ben je op bestemming.