PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Contact

De beste wensen voor 2022! We hebben zin in het nieuwjaar en onze agenda begint zicht al weer aardig te vullen met evenementen. In januari is de wijngaardwinkel geopend op vrijdag en zaterdagmiddag. Uiteraard kun je op een ander tijdstip ook langskomen, bel dan gerust even. We zijn in de wijngaard bezig met de wintersnoei deze dagen.

ONZE GEZELLIGE WIJNGAARDWINKEL IS IN JANUARI GEOPEND OP AFSPRAAK, BEL GERUST, OF TIJDENS REGULIERE OPENINGSUREN.

WIJNGAARDWINKEL GEOPEND OP VRIJDAG EN ZATERDAGMIDDAG VAN 12.00-17.00 UUR

Kom deze koude dagen naar hartelust wandelen in de wijngaard! Er is een speciale wijngaard wandelroute met informatieborden die alles vertellen over de Nederlandse wijnbouw en het wijnmaken zoals we dat op het Betuws Wijndomein doen. (Trek je wijngaard outfit aan en neem laarzen mee!)

 

Ook zijn de wijnen gemakkelijk online te bestellen. Stuur een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl of een bericht via het contactformulier met je wensen. Wij versturen de wijnen dan per 6 of 12 flessen met Vinologix.

Bellen mag ook

Bel met wijnmaker Diederik Beker voor: wijnverkoop, wijn- ciderproductie en wijngaardadvies: +31 6 42 10 71 12

Bel met gastronoom/sommelier Arina van Leenen voor: evenementen in de wijngaard, wijnverkoop, culinairadvies: + 31 6 21 39 29 01

Ben je in de buurt en kun je ons niet vinden, bel gerust! We zijn bijna altijd wel in de wijngaard of wijnkelder aanwezig.

Contactgegevens

Adres

  • Betuws Wijndomein
  • Burensewal 5
  • 4117 GC Erichem

Formulier

    Routebeschrijving

    Vanaf de A15, afslag Tiel-West

    Neem op de A15 afslag 32, (Tiel-West). Bovenaan bij de stoplichten ga je richting Buren, dit is de Provinciale weg (N834). Op de eerste rotonde na 400 meter sla je links af, en gelijk weer rechts. Vervolgens neem je op de Lutterveldsestraat de 2e weg rechts, de Twee Sluizen op. (vanaf hier kun je ook de bruine ANWB borden 'Betuws Wijndomein' volgen)  Ga de 2e weg links, de Mierlingsestraat in. Nu neem je de 1e weg links, de Burensewal op, dit is een doodlopende weg en na 600 meter ben je op bestemming.