PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

FIRMA BRUIS

Betuws wijndomein Firma bruis banner thee curve bloemen en kruiden uit de wijngaard plukken

HopHout en Veld Flora is mousserende thee in de nieuwe lijn non-alcoholische alternatieven van Firma Bruis. De firma maakte al eerder sappen en ciders van restfruit uit de Betuwe. Het innoveren en gebruiken van reststromen staat centraal in de bedrijfsvoering van ondernemers Diederik Beker en Arina van Leenen, bekend van wijngaard Betuws Wijndomein.

FIRMA BRUIS

VeldFlora  | Mousserende Cuvée 0.0%
VeldFlora | Mousserende Cuvée 0.0%

Smaak: VeldFlora | Mousserende Cuvée is een koud getrokken mousserende rosé thee cuvée (zonder alcohol). Met een natuurlijke melange van korenbloem, goudsbloem, zonnebloem, rozenbottel, druif en framboos. Door koud te extraheren worden de aroma’s langzaam en gelijkmatig afgegeven. VeldFlora heeft subtiele tonen van kruidige bloemen, druif en Betuws streekfruit.

Wijn & Spijs: Onze wilde veldmelange is een spannende, non-alcoholische gastronomische begeleider. Combineer VeldFlora met dry-aged rode biet, naakte haver, erwtenscheuten, gekonfijte rozenbottels, walnotenolie.

HopHout | Mousserende Cuvée 0.0%
HopHout | Mousserende Cuvée 0.0%

Smaak: HopHout | Mousserende Cuvée is een koud getrokken mousserende thee cuvée (zonder alcohol). Met een natuurlijke melange van kamillebloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout. Firma Bruis geeft HopHout haar karakter door de melange te rijpen op gebruikte houten wijnvaten. Zo wordt het fruit en de tannine van de wilde veldplanten subtiel geïntegreerd met de hoptonen en de houttoasting.

Wijn & Spijs: Onze wilde veldmelange is een spannende, non-alcoholische gastronomische begeleider. Combineer HopHout met zeefruit en zilte groenten zoals lamsoor of een boerenkaas fondue.

Betuwse Bruis Wit
Betuwse Bruis Wit

Smaak: Betuwse Bruis | Wit is gemaakt van puur druivensap met koolzuur. Het sap is fris van smaak en heeft aroma’s van citrus- en passiefruit. Betuwse Bruis |Wit bevat geen alcohol en heeft geen toevoegingen van geur-, kleur-, en smaakstoffen. Betuwse Bruis zit van nature vol met vitaminen en mineralen.

Wijn & Spijs: Geniet Betuwse Bruis gekoeld bij de lunch of het diner.

Categorie

Activiteiten

Rondleiding & wijnproeverij
Wijnproeverij in het weekend
Picknick in de wijngaard
Lunchen of dineren in de wijngaard (vanaf 15 personen)
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard