Streekproducten
Partners waarmee we, tijdens verschillende evenementen in de wijngaard, graag mee samenwerken. Ze maken allemaal streekproducten met passie, liefde en ambacht. En dat proef je;-)
Partners waarmee we, tijdens verschillende evenementen in de wijngaard, graag mee samenwerken. Ze maken allemaal streekproducten met passie, liefde en ambacht. En dat proef je;-)
Info: Bij Zuivelboerderij Noordam in Hellouw maken ze de lekkerste kaas van eigen koemelk. De koeien grazen op het Hellouse platteland. Van melk wordt in de kaasmakerij de zelfgemaakte ‘Kaas van de Boerderij’ gemaakt, die je eet uit onze picknickmand.
Adres: Hellouw
Info: In 1935 begon opa Knobbout met het bezorgen van vlees op de fiets in de omgeving van Buren en omstreken. Later vestigde hij zich in Erichem. Vandaag levert de familie, die verschillende winkels en een worstenmakerij in Gelderland heeft, ons ‘gewoon een goed stuk worst’. Natuurlijk van Hollandse dieren die een gezond en goed leven hebben gehad.
Adres: Buren, Tiel, Culemborg
Info: Greenage geeft een ode aan culinair erfgoed van Nederlandse bodem. Wij gebruiken hun spelt, Ommelander oertarwe en parelcouscous in onze gerechten.
Adres: Hollandse akkers
Info: Tiels Fruit uit Zennewijnen maakt overheerlijke perenstroop. Ambachtelijk en met 100% peer, zonder kunstmatige toevoegingen. Heerlijk door de ontbijt yoghurt of bij een kaasplankje.
Adres: Zennewijnen
Info: Kakelroom is een echte Betuwse delicatesse. Het is niet moeilijk te raden waarvan deze lekkernij is gemaakt ;-). De room – een milde advocaat – wordt ambachtelijk gemaakt van Betuwse scharreleieren.
Adres: Geldermalsen
Info: De Fruitmotor maakt mooie en eerlijke producten die al je zintuigen prikkelen. De appels en peren voor hun sappen komen bij Betuwse fruittelers vandaan. Genieten én goed zijn voor en natuur, komen bij het nuttigen van dit fruitsap samen. Drink bijvoorbeeld een Krenkelaar Cider of een Appelsprankel.
Adres: Lienden
Info: Imker Piet Huitema is aangesloten bij Imkervereniging West-Betuwe. Zijn bijen leveren onze honing. De vereniging werkt aan biodiversiteit en een bij-bewuste Betuwe. Wie weet eet jij straks wel de honing die bijen verzameld hebben op ons Wijndomein. Een mooie gedachte.
Adres: West-Betuwe
Info: De lekkerste kazen uit binnen- en buitenland, gepaard met bijzondere bieren, wijnen, broden en delicatessen
Adres: Hilversum
Info: In de monumentale vloedschuur van boerderij De Rit in Zoelen wordt pure (h)eerlijke appelsap, walnootolie en walnootrapers gemaakt. Hazelnootolie en walnootolie hebben ieder een unieke eigen smaak. Wij vinden ze ideaal om te gebruiken in salades, over vlees of groente en als basis voor een mooie vinaigrette.
Adres: Zoelen
Info: Ons brood halen wij bij Van Walderveen - De Echte Bakker uit Buren, Waardenburg en Geldermalsen. Ga jij voor een boterzacht croissantje bij het ontbijt, een versgebakken stokbrood bij de lunch of bij jouw borrelplank?
Adres: Buren, Waardenburg en Geldermalsen