PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Streekproducten

Partners waarmee we, tijdens verschillende evenementen in de wijngaard, graag mee samenwerken. Ze maken allemaal streekproducten met passie, liefde en ambacht. En dat proef je;-)

Streekproducten

Selecteer provincie:

De Fruitmotor
De Fruitmotor

Info: De Fruitmotor maakt mooie en eerlijke producten die al je zintuigen prikkelen. De appels en peren voor hun sappen komen bij Betuwse fruittelers vandaan. Genieten én goed zijn voor en natuur, komen bij het nuttigen van dit fruitsap samen. Drink bijvoorbeeld een Krenkelaar Cider of een Appelsprankel.

Adres: Lienden

Tiels Fruit in Zennewijnen
Tiels Fruit in Zennewijnen

Info: Tiels Fruit uit Zennewijnen maakt overheerlijke perenstroop. Ambachtelijk en met 100% peer, zonder kunstmatige toevoegingen. Heerlijk door de ontbijt yoghurt of bij een kaasplankje.

Adres: Zennewijnen

Imker Piet Huitema
Imker Piet Huitema

Info: Imker Piet Huitema is aangesloten bij Imkervereniging West-Betuwe. Zijn bijen leveren onze honing. De vereniging werkt aan biodiversiteit en een bij-bewuste Betuwe. Wie weet eet jij straks wel de honing die bijen verzameld hebben op ons Wijndomein. Een mooie gedachte.

Adres: West-Betuwe

Spakenburg Paling
Spakenburg Paling

Info: Spakenburg Paling is toonaangevend in de regio als het gaat om paling die traditioneel met hout, vuur en liefde gerookt is. Hun paling en zalm zijn een ware delicatesse voor liefhebbers met smaak. De zalm zit ook in onze picknickmanden.

Adres: Spakenburg

Kakelroom
Kakelroom

Info: Kakelroom is een echte Betuwse delicatesse. Het is niet moeilijk te raden waarvan deze lekkernij is gemaakt ;-). De room – een milde advocaat – wordt ambachtelijk gemaakt van Betuwse scharreleieren.

Adres: Geldermalsen

Greenage
Greenage

Info: Greenage geeft een ode aan culinair erfgoed van Nederlandse bodem. Wij gebruiken hun spelt, Ommelander oertarwe en parelcouscous in onze gerechten.

Adres: Hollandse akkers

Knobbout Slagerijen
Knobbout Slagerijen

Info: In 1935 begon opa Knobbout met het bezorgen van vlees op de fiets in de omgeving van Buren en omstreken. Later vestigde hij zich in Erichem. Vandaag levert de familie, die verschillende winkels en een worstenmakerij in Gelderland heeft, ons ‘gewoon een goed stuk worst’. Natuurlijk van Hollandse dieren die een gezond en goed leven hebben gehad.

Adres: Buren, Tiel, Culemborg

Mobipers
Mobipers

Info: In de monumentale vloedschuur van boerderij De Rit in Zoelen wordt pure (h)eerlijke appelsap, walnootolie en walnootrapers gemaakt. Hazelnootolie en walnootolie hebben ieder een unieke eigen smaak. Wij vinden ze ideaal om te gebruiken in salades, over vlees of groente en als basis voor een mooie vinaigrette.

Adres: Zoelen

Zuivelboerderij Noordam
Zuivelboerderij Noordam

Info: Bij Zuivelboerderij Noordam in Hellouw maken ze de lekkerste kaas van eigen koemelk. De koeien grazen op het Hellouse platteland. Van melk wordt in de kaasmakerij de zelfgemaakte ‘Kaas van de Boerderij’ gemaakt, die je eet uit onze picknickmand.

Adres: Hellouw

Van Walderveen
Van Walderveen

Info: Ons brood halen wij bij Van Walderveen - De Echte Bakker uit Buren, Waardenburg en Geldermalsen. Ga jij voor een boterzacht croissantje bij het ontbijt, een versgebakken stokbrood bij de lunch of bij jouw borrelplank?

Adres: Buren, Waardenburg en Geldermalsen

Categorie

Activiteiten

Picknick in de wijngaard
Lunchen of dineren in de wijngaard (vanaf 15 personen)
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard
Workshop zelf wijnmaken
Wijnproeverij in de wijngaard, op kantoor of thuis