PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Buren stadswandeling combineren met wijngaard bezoek

Buren stad ligt op 5 minuten rijden, of 20 minuten lopen, vanaf het Betuws Wijndomein in Erichem. Wandel tijdens je stadswandeling door het pittoreske Betuwse stadje Buren en duik de geschiedenis in. Pittoreske straatjes, de statige Lambertuskerk en het oude Weeshuis – waar nu het Marechausseemuseum is gevestigd – bepalen hier de sfeer. Langs de lanen rondom het oude Weeshuis staan hoogstam appelbomen. Wij plukken de appels en maken daarvan de sprankelende cider ‘WeesGegroet’. Drink’m koud op het wijngaard terras.

Bezoek wijngaard tijdens Buren stadswandeling

Het sfeervolle WijnHuis van het Betuws Wijndomein is gelegen in het buitengebied bij het pittoreske stadje Buren. De locatie beschikt over een sfeervolle veranda met openhaard. Uitkijkend op de wijngaard kun je hier in alle rust wijn proeven, wijn kopen of genieten van een lunch gemaakt van streekproducten. Of combineer je Buren stadswandeling met een rondleiding door de wijngaard en kelder door de wijnboer. Wil je onderweg wijn kopen, maar is het pakket te zwaar om mee te nemen in je rugzak? Geen probleem. Wij verzenden het veilig en snel via onze pakketdienst.

Bekijk alle activiteiten

 

Uit agenda

Als de druiven in de wijngaard op z’n mooist zijn, organiseren we verschillende evenementen. Kijk of je Buren stadswandeling samenvalt met een evenement in de wijngaard. Zoals…

  • Domein diners en aanschuifdiners
  • Bloemplukdag
  • Open Wijngaard Dag
Bekijk uit agenda

 

Activiteiten

Rondleiding & wijnproeverij
Wijnproeverij in het weekend
Picknick in de wijngaard
Lunchen of dineren in de wijngaard (vanaf 15 personen)
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard