Stan Huygens Journaal
In de Telegraaf van 6 januari 2014 stond een leuk artikel over diverse Betuwse ondernemers met als titel: "Levenswater uit de Betuwe". Uiteraard was het Betuws Wijndomein ook aanwezig!
In de Telegraaf van 6 januari stond een leuk artikel over diverse Betuwse ondernemers met als titel: “Levenswater uit de Betuwe”
Van de overdaad aan vers fruit in de Betuwe maken de vrienden Bas Lubberhuizen en Henk Raaff de mooiste eaux-de-vie. In een prachtig gerestaureerd brandweerhuisje, pal naast de karakteristieke Dikke Toren van het Betuwse Varik aan de Waal, stoken zij hun geliefde drankje op ambachtelijke wijze. Het duo ontving hier een aantal culinaire gasten, die de drankjes mochten beoordelen.
Helaas is dit artikel niet digitaal beschikbaar, toch wilden wij u de bijbehorende foto niet onthouden waarbij (uiteraard) Diederik Beker van het Betuws Wijndomein aanwezig was.