PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Rivierenland | 3 op Reis

”Eén van die verassende landschappen vind je in Erichem. Bij Betuws Wijndomein waan je je in een on-Nederlands gebied. In deze wijngaard, zeven hectare vol druivenranken, kan je zelf een wandeling maken of een rondleiding volgen tot aan de wijnkelder. Liever even tot rust komen tijdens je wandel- of fietsroute? Haal een frisse neus op de veranda of zak onderuit in een wijnton-tuinstoel.”

Normaal gesproken vliegen de presentatoren van 3 op Reis de hele wereld over voor de opnames van het reisprogramma, maar vanwege de vele reisrestricties als gevolg van de coronacrisis was dat dit keer niet mogelijk. In het nieuwe en veertiende seizoen willen de presentatoren vooral inzichtelijk maken hoe reizen in het coronatijdperk eruitziet. Afgelopen zomer was Maurice Lede met zijn crew op bezoek in Rivierenland en belande bij ons in de wijngaard voor een middagje picknicken.

Kijk de hele uitzending over Rivierenland terug en voel de warmte van de zomer weer even! Volgend wijngaardseizoen zijn we uiteraard weer terug met het picknickconcept! Het laatste kwartaal van 2020 focussen we ons op kleine workshops, online wijnproeverijen en kerstgeschenken. #supportyourlocals

 

Tweets

WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.