PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Radio 1, met Nicolaas Klei

Radioprogramma 'Dit is de Dag' (14.00-15.30 uur) van Radio1 heeft op 1 oktober de wijnen van het Betuws Wijndomein laten proeven door Wijnjournalist Nicolaas Klei. De recensies waren lovend!

Op 1 oktober 2012 was Diederik Beker van het Betuws Wijndomein uitgenodigd bij Radio 1. Het programma ‘Dit is de Dag’ besteedde aandacht aan de Nationale Wijnweken. Van 14.00 tot 15.30 uur werd er gesproken over diverse onderwerpen waaronder: Nederlandse wijnen! U kunt het hele programma naluisteren via www.radio1.nl

‘Dit is de Dag’ heeft ook een eigen website waar meer te vinden is over dit onderwerp: nederlandse-wijn-in-opkomst. Een tweet van DIDD: @DitisdeDag: Wijnjournalist @nicolaasklei test de wijn van Diederik Beker, die volgens hem de lekkerste is!

Eveneens was wijnjournalist Nicolaas Klei uitgenodigd om de wijnen van het Wijndomein te komen proeven. Zo zei hij letterlijk over de LingeRood Regent Speciale:”dit is de lekkerste Regent wijn die ik ooit geproefd heb.”

En een tweet van Nicolaas wilden we u niet onthouden: @nicolaasklei : Ga je achteloos naar @DitisdeDag, krijg ik zomaar ongekend goede Nederlandse wijn te proeven! Van @BetuwseWijnen.

 

 

 

Tweets

WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.