BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
Druivenoogst in de wijngaard
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Proef de winter op het Wijndomein

Het Betuws Wijndomein vormt ook in de winter het sfeervolle decor voor een avond genieten van heerlijk eten en topklasse wijn. Kom samen met vrienden, familie of collega’s proeven van een ouderwetse runderstoof met geurige kruiden of ambachtelijk bereide erwtensoep.

bedrijfsuitje3Het Betuws Wijndomein vormt ook in de winter het sfeervolle decor voor een avond genieten van heerlijk eten en topklasse wijn. Kom samen met vrienden, familie of collega’s proeven van een ouderwetse runderstoof met geurige kruiden of ambachtelijk bereide erwtensoep. Ter plekke voor u klaargemaakt op houtvuur door PassievoorPuur.nl, en vergezeld van smaakvolle, ambachtelijk bereide wijnen.

Het domein ligt op een prachtige locatie middenin in de Betuwe. We beschikken over uitstekende faciliteiten voor middelgrote groepen (12 tot 30 personen). Vanuit onze chalet heeft u prachtig uitzicht op de wijngaard. Het terras wordt tijdens de donkere winteravonden sfeervol verlicht. De geur van knapperend houtvuur en vers bereid eten komt u tegemoet, terwijl u geniet van een van onze prachtige handgemaakte wijnen.

Wij bieden verschillende arrangementen:

  • Winterdiner: compleet verzorgd 3-gangenmenu, met wijnarrangement (2 glazen wijn naar keuze) à 42,50 euro p.p. (minimaal 12 personen)
  • Winterworkshop: een workshop koken op houtvuur (duur ca. 2,5 uur), inclusief mini-wijnproeverij en korte rondleiding over het domein (duur ca. 1 uur), aansluitend wordt de bereide hoofdmaaltijd genuttigd à 37,50 euro p.p. (minimaal 15 personen, voor drankjes tijdens het eten, het voor- en nagerecht geldt een meerprijs)
  • Winterwijnproeverij: een workshop wijn maken en wijn proeven, onder deskundige begeleiding van wijnbouwer Diederik Beker (duur ca. 2 uur), omlijst met ambachtelijk bereide hapjes à 29,50 euro p.p. (minimaal 15 personen)

Voorwaarden

Aanpassingen in het arrangement zijn mogelijk in overleg. Voor groepen groter dan 20 personen wordt een korting van 10 procent gegeven op de totaalprijs. Het arrangement is niet in te vullen op feestdagen, te weten 25 en 26 december 2014 of 1 januari 2015.

Tweets

Kom je ook naar de @Horecava ?Je kunt Diederik vinden in hal 7 bij @BidfoodNL @Vers247 #nederlandsewijnhttps://t.co/4tluLOQzKw

Happy New Year!! De evenementen agenda van het Betuws Wijndomein is online! Je bent van harte welkom in de wijng… https://t.co/Ixpk5z7gbm

Betuwse Bruis Wit of Rosé!! 0% is here to stay! Welke fles laat jij vannacht om 00.00 uur ploppen?… https://t.co/ZysFpKCTOh

Activiteiten

Lunchen of dineren in ons Wijngaard Restaurant
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard
Workshop zelf wijnmaken
Wijnproeverij in de wijngaard, op kantoor of thuis
Klompenpad Errekomsepad door wijngaard