PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

HopHout Thee | Mousserende Thee Cuvée

Wilde veldthee, een smaakvol alcoholvrij alternatief waarin gebruik wordt gemaakt van hetgeen de natuurlijke omgeving van het Betuws Wijndomein te bieden heeft. HopHout Thee is een koud getrokken mousserende thee cuvée, een natuurlijke melange van kamillebloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout.

HopHout Thee is een mousserende wilde veldthee gemaakt van pure ingrediënten. Door koud te extraheren ‘cold brew’ worden de aroma’s langzaam en gelijkmatig aan de thee afgegeven. Firma Bruis geeft HopHout Thee haar karakter door de thee te rijpen op gebruikte houten wijnvaten van het domein. Zo wordt het fruit en de tannine van de mousserende thee subtiel geïntegreerd met de hoptonen en de houttoasting. Onze wilde mousserende thee is een spannende, non-alcoholische gastronomische begeleider.

Thee heeft van nature een rijk smaakpallet en is net als wijn een perfecte begeleider van gerechten. Firma Bruis wil met HopHout Thee gasten verrassen en thee in de gastronomie naar een hoger level brengen. Thee is de mooiste vervanger van wijn met haar culinaire kracht en is daarom een smaakvolle aanvulling op je non-alcoholisch arrangement.

Combineer HopHout Thee met zeefruit zoals als mosselen, scheermesjes of kokkels en zilte groenten zoals lamsoor, zeekraal of strandbiet. Nederlandse boerenkaas fondue en HopHout zijn ook een perfect koppel! Wel eens aan een non-alcoholische thee cocktail gedacht?

 

 

Smaakprofiel HopHout Thee | Mousserende Thee Cuvée

Geur: veldkruiden, citrus met een vleugje hop en hout

Smaak: zuiver en verfrissend met een bite

Alcoholpercentage : Alcoholvrij 0.0%

 

Tweets

Samen met @OudLondonZeist de beste rode wijnen van de keuring 2021 gemaakt;-) #wijnkeuringvandelagelandenhttps://t.co/CATXwhFJyH

Het Betuws Wijndomein in Erichem @gemeenteburen heeft de enige gouden medaille voor rode wijn behaald die dit jaar… https://t.co/CKF7qoPjSt

Activiteiten

Wijnproeverij online, op kantoor of thuis
Picknick in de wijngaard
Lunchen of dineren in de wijngaard (vanaf 15 personen)
Trouwen in de wijngaard
Rondleiding door de wijngaard
Workshop zelf wijnmaken
Klompenpad Errekomsepad door wijngaard