BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Beste wijngaard 2017-2018

Het Betuws Wijndomein is dit weekend uitgeroepen tot ‘ Éen van de beste wijngaarden van de jaargangen 2017-2018’. Tijdens de prestigieuze uitreiking van de Wijnkeuring van de Lage Landen in Amerongen werd het wijndomein van Diederik Beker beloond met maar liefst 7 zilveren medailles.

 

Constante kwaliteit wijnen uit de Betuwe!

Tijdens de feestelijke uitreiking van de medailles van de wijnkeuring in het Koetshuis in Amerongen is het Betuws Wijndomein benoemd als één van de twee beste wijngaarden van de jaargangen 2017-2018. Daarnaast ontving het Betuws Wijndomein 7 zilveren medailles voor de rode, witte en mousseren wijnen. ‘De uitreiking van de Wijnkeuring van de Lage Landen is een mooie gelegenheid om respons te krijgen van gerenommeerde wijnkeurders op het resultaat van een jaar hard werken. De kwaliteit van de wijnen wordt bepaald in de wijngaard. Deze wordt in Nederland ieder jaar beter door ontwikkelingen in de wijnbouw en door nieuwe druivenrassen. Ondanks de regenachtige herfst hebben we in 2017 smaakvolle, rijpe druiven geoogst . Mede daardoor én met dank aan alle hulp, de opgedane kennis en de praktijk ervaring van de afgelopen elf jaar, was het mogelijk om in 2017 wederom topwijnen te maken in de Betuwe,’ zegt Beker.

Ereprijs
Dit jaar hebben er 58 Nederlandse en 9 Belgische wijngaarden meegedaan met de Keuring van de Lage Landen. Er werd gebruikt gemaakt van het keuringssysteem van het Duitse Weinbauamt in Neustadt a/d Weinstrasse. De wijnen zijn gekeurd samen met de Duitse wijnen (Landesprämierung). In totaal werden 186 Nederlandse en Belgische wijnen gekeurd. De kwaliteit van de wijnen van het Betuws Wijndomein is constant over de gehele linie! Dat proef je terug in de smaak en is duidelijk te zien aan de resultaten van de wijnkeuring! Het Betuws Wijndomein mag zich dan ook ‘beste wijngaard over jaargangen 2017-2018’ noemen. Een hele eer en erkenning voor het gepassioneerde werk in de wijngaard!

Onvoorwaardelijk vertrouwen
Met hulp van familie en vele trouwe vrijwilligers is het Betuws Wijndomein de afgelopen jaren gegroeid tot een serieus wijnbedrijf. ‘ Graag wil ik iedereen bedanken voor alle hulp en het onvoorwaardelijke vertrouwen.  De ereprijs ‘Beste Wijngaard van het jaargangen 2017-2018 ‘ geeft veel energie om komen jaren op verder te bouwen.’

Ps: Uiteraard ben je van harte welkom om de wijngaard in Erichem te bezoeken. Ben je (nog) niet in die gelegenheid om onze wijngaard te bezoeken? Bekijk onze wijnen online.

 

Diederik Beker_Betuws Wijndomein_Ereprijs 2017-2018_ Wijnkeuring van de Lage Landen 2018

Tweets

Het https://t.co/dsZzcKFI3U panel met Harold Hamersma, Koen van der Plas en Esmee Langereis proeft rode wijn van ei… https://t.co/StrlOLEUGa

Exit diesel: met een elektrische trekker door de wijngaard in Erichem https://t.co/OsPeQ3QM3S https://t.co/3Z0duSfWFL

Activiteiten

Lunch of diner in de wijngaard (vanaf 15 personen)
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard
Workshop zelf wijnmaken
Wijnproeverij in de wijngaard, op kantoor of thuis
Klompenpad Errekomsepad door wijngaard