PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Covid-19 maatregelen in de wijngaard

Ons ' lekker-weer-terras' is op het moment gesloten! We wachten vol spanning de RIVM maatregelen af en hopen dat je dit seizoen weer helemaal corona proof kunt komen genieten van onze wijnen en streekproducten in de vrije natuur. In de wijngaard van 7ha hebben we ruimte genoeg;-) Zo houden we de anderhalvemeter, social distancing, in acht en kan iedereen genieten van het buitenleven.

Wil je langskomen?

Reserveer dan online minimaal 24 uur van tevoren je plek om er zeker van te zijn dat je wat kunt eten en drinken op jouw favoriete wijngaard stekje. 

Als familiebedrijf geven wij erg om onze naasten. Daarom is hun gezondheid en veiligheid én die van onze gasten zeer belangrijk voor ons. Wij leggen daarom graag aan je uit welke maatregelen wij nemen. Wij zullen er alles aan doen om je een fijne tijd te geven op ons wijndomein. We hebben daarbij ook jouw hulp nodig. Alleen samen kunnen we alle gasten een veilig verblijf garanderen.

Wij screenen ons personeel op gezondheid. Dat willen wij ook aan jou vragen. Bezoek ons domein niet als jij, of iemand in jouw gezin/huishouden verschijnselen van Covid-19 heeft of verschijnselen die daarop lijken. 

Zo werkt het uitje…

15 minuten voordat jouw reservering begint, staat jouw mand klaar. Kom precies op tijd om drukte op de parkeerplaats en in de wijngaardwinkel te voorkomen. 

Was je handen bij ‘Mr. Barrique’ bij binnenkomst in de wijngaard. Bij de entree van de wijngaardwinkel staan handsanitizers en handschoenen. 

Volg de aangegeven routes en gebruik de ingang en uitgang op de juiste manier.

Volg de route naar de wijnbar. Neem je mand vol lekkere streekproducten en je gekoelde fles wijn of Betuwse Bruis (zonder alcohol) mee de wijngaard in.

Op je wijngaardplattegrond staat hoe je bij jouw gereserveerde plek komt. 

Geniet tijdens deze wijngaardwandeling van het uitzicht op de druivenranken. Veel plezier!

Jouw gereserveerde plek staat 2 uur exclusief voor jou ter beschikking. Wij vragen je om de mand en spullen op tijd weer in te leveren bij de wijngaardwinkel.

Jouw hygiëne

Op verschillende plekken staan handsanitizers. Wij vragen je om na het eten, als je binnenkomt in onze wijnwinkel en na toiletbezoek je handen te reinigen. 

Er is een toilet aanwezig in het wijnhuis. Als onze gast deel je het toilet met de andere gasten. Het toilet wordt schoongemaakt volgens een rooster. Er kunnen maximaal 2 bezoekers te gelijk aanwezig zijn op het toilet. 

Heb je vragen? Stel ze gerust! 

Samen maken we er een heerlijke dag van! 😉

Activiteiten

Wijnproeverij online, op kantoor of thuis
Picknick in de wijngaard
Lunchen of dineren in de wijngaard (vanaf 15 personen)
Trouwen in de wijngaard
Rondleiding door de wijngaard
Workshop zelf wijnmaken
Klompenpad Errekomsepad door wijngaard