Dineren in de wijngaard – Tjitze van der Dam
Onze Lokale Helden organiseert, in samenwerking met chef kok – kookboekauteur Tjitze van der Dam, op vrijdag 14 & zaterdag 15 juni 2024 ‘Dineren in de Wijngaard’.
Programma omschrijving
Om 18.00 uur start de rondleiding verzorgd door Diederik Beker, de wijnmaker van het wijndomein. Om 18.30 uur kun je genieten van een aperitief en kennismaken met chef Tjitze van der Dam. Het viergangendiner start om 19.00 uur. Per gang krijg je een bijpassende wijn plus toelichting van de wijnmaker. We sluiten de avond om 22.00 uur af.
Data
– Vrijdagavond 14 juni | 18:00 aanvang
– Zaterdagmiddag 15 juni | 11.30 aanvang
– Zaterdagavond 15 juni | 18:00 aanvang
Locatie
Betuws Wijndomein
Burensewal 5
4117 GC Erichem
Kosten
€ 115,00 per persoon: aperitief, amuse, vier gangen diner en bijpassende wijnen, rondleiding in de wijngaard verzorgd door de wijnmaker, kennismaking met de kookboekauteur, jouw chef van de avond.
Aanmelden
Je kunt je voor dit culinaire evenement in de wijngaard aanmelden via de website van Onze Lokale Helden. Heb je vragen? Neem dan contact op met Joost!
Overnachten / taxi
Laat even weten of je in de omgeving wil kunnen overnachten en/of gebruik wil maken van een taxi-service dan spelen we je de verschillende opties door. Stuur een berichtje naar info@betuwswijndomein.nl