BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Verkoop

De wijnen van het Betuws Wijndomein zijn uiteraard op het Domein zelf te koop maar ook online te bestellen via ons contactformulier of per e-mailbericht. Ben je niet in de buurt dan kun je de wijnen ook op andere plaatsen verkrijgen. Rechts vind je de wijnwinkels, restaurants, wijnbar, eetwinkel, cafés en webwinkels waar onze wijnen te vinden zijn.

Kom bij ons langs op het Domein of bestel online

Het domein is bijna iedere dag geopend want wij werken tenslotte elke dag in de wijngaard. Om niet teleurgesteld te raken, adviseren wij je wel om van tevoren telefonisch contact op te nemen. Wellicht dat we ergens achter in de wijngaard of binnen in de wijnkelder bezig zijn.

De wijnen zijn ook online te bestellen. Stuur een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl of een bericht via het contactformulier met je wensen. Wij versturen de wijnen dan per 6 of 12 flessen met Vinologix.

Bent je niet in de buurt, dan zijn er gelukkig voldoende alternatieven. Zo kun je onze wijnen kopen in diverse wijnwinkels en slijterijen. En als je lekker uit eten gaat, kun je ook een wijn kiezen uit ons assortiment bij diverse restaurants. Ook in een gespecialiseerde café en/of wijnbar kun je onze wijnen tegenkomen. In het rechter menu kun je kiezen uit de wijnwinkels, restaurants en wijnbars bij in de buurt.

Betuws Wijndomein LingeWit Cuvée Barrique 2016 _Evert Obdeijn Photograhy

 

Categorie

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder