BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Verkoop

De wijnen van het Betuws Wijndomein zijn uiteraard op het domein zelf te koop. Maar bent u niet in de buurt dan kunt u de wijnen ook op andere plaatsen verkrijgen. Rechts vindt u de wijnwinkels, restaurants, wijnbar, eetwinkel, cafés en webwinkels waar onze wijnen te vinden zijn.

LingeParelDe wijnen van het Betuws Wijndomein zijn op verschillende plaatsen verkrijgbaar. Het domein is iedere dag geopend want wij werken tenslotte elke dag in de wijngaard. Om niet teleurgesteld te raken, adviseren wij u wel om van tevoren telefonisch contact op te nemen. Wellicht dat we ergens achter in de wijngaard of binnen in de wijnkelder bezig zijn.

Bent u niet in de buurt, dan zijn er voldoende alternatieven. Zo kunt u onze wijnen kopen in diverse wijnwinkels en slijterijen. En als u lekker uit eten gaat, kunt u ook een wijn kiezen uit ons assortiment bij diverse restaurants. Ook in een gespecialiseerde café en/of wijnbar kunt u ons tegenkomen. In het rechter menu kunt u kiezen uit de wijnwinkels, restaurants en wijnbars bij u in de buurt.

 

 

Categorie

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder