WINTER in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
TROUWEN in de wijngaard
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Privacy statement

Het Betuws Wijndomein (hierna “BWD”) respecteert uw privacy. BWD verzamelt geen persoonsgegevens over u tijdens uw bezoek aan onze website tenzij u ervoor kiest die informatie aan ons te verstrekken.

 

Gebruik van de door u verstrekte persoonsgegevens

BWD verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien u daar zelf voor heeft gekozen. BWD gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het doeleinde waarvoor u de gegevens aan ons hebt verstrekt. Als u ons om informatie over activiteiten, producten en diensten verzoekt, verwerkt BWD de gegevens om aan dat verzoek te voldoen.

BWD kan besluiten bepaalde gegevens te bewaren en te verstrekken indien dit noodzakelijk is om de rechten van BWD of derden te beschermen. In andere gevallen verstrekt BWD uw persoonsgegevens zonder toestemming niet aan derden, tenzij de wet ons daartoe verplicht.

 

Doorklikken naar andere sites

Op de pagina’s van de BWD website wordt de mogelijkheid geboden door te klikken naar websites van andere bedrijven. BWD draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens door partijen van die andere websites. BWD raadt u dan ook het beleid of statement t.a.v. de werking en bescherming van persoonsgegevens van deze niet – BWD – sites zorgvuldig te lezen, daar de voorwaarden op die sites kunnen afwijken van de voorwaarden van het BWD.

 

Uw rechten

U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw gegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. Indien u van een van deze rechten gebruik wilt maken of indien u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u ons per e-mail bereiken op info@betuwswijndomein.nl.

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door BWD kunt u een e-mail sturen naar info@betuwswijndomein.nl.

 

Wijzigingen

BWD behoudt zich het recht voor deze Privacy Statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. BWD adviseert u dan ook regelmatig deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd.

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder