PICKNICK IN DE WIJNGAARD Reserveer jouw picknickmand
NIEUWE OOGST Verkrijgbaar in de wijngaardwinkel
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Trouwen in de wijngaard

Geef elkaar voor eeuwig het ja-woord, vier uw mooiste dag op het Betuws Wijndomein. Speciaal voor uw dag is het mogelijk om het Domein de officiële trouwlocatie van de gemeente Buren te laten zijn. Samen organiseren we een huwelijksdag in de wijngaard, die u en uw gasten zich nog lang zullen herinneren!

Dé trouwlocatie van de Betuwe; het Betuws Wijndomein. Geef elkaar voor eeuwig het ja-woord, vier uw mooiste dag op het Betuws Wijndomein. Het Domein kan de officiële trouwlocatie van de gemeente Buren zijn voor uw bruiloftsfeest. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt naar de wijngaard en tussen de wijnranken zal de gehele ceremonie plaatsvinden. Meer informatie hierover is te verkrijgen bij de gemeente Buren. Het Betuws Wijndomein biedt volop de gelegenheid tot het maken van een bijzondere bruiloft fotoreportage, proosten, uiteraard met eigen wijnen, dineren en feesten!

We werken samen met verschillende chef-koks en geven aan de hand van uw persoonlijke wensen en ideeën invulling aan uw bruiloftsfeest. Lange tafels in de wijngaard en een groot feest of liever een kleine knusse bruiloft? Alles is mogelijk! Wij adviseren u graag bij de invulling van deze feestelijke dag. Neemt u contact op en komt u vrijblijvend kennismaken.

Samen organiseren we een huwelijksdag in de wijngaard, die u en uw gasten zich nog lang zullen herinneren!

Tweets

WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.