BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Stan Huygens Journaal

In de Telegraaf van 6 januari 2014 stond een leuk artikel over diverse Betuwse ondernemers met als titel: "Levenswater uit de Betuwe". Uiteraard was het Betuws Wijndomein ook aanwezig!

In de Telegraaf van 6 januari stond een leuk artikel over diverse Betuwse ondernemers met als titel: “Levenswater uit de Betuwe”

Van de overdaad aan vers fruit in de Betuwe maken de vrienden Bas Lubberhuizen en Henk Raaff de mooiste eaux-de-vie. In een prachtig gerestaureerd brandweerhuisje, pal naast de karakteristieke Dikke Toren van het Betuwse Varik aan de Waal, stoken zij hun geliefde drankje op ambachtelijke wijze. Het duo ontving hier een aantal culinaire gasten, die de drankjes mochten beoordelen.

Helaas is dit artikel niet digitaal beschikbaar, toch wilden wij u de bijbehorende foto niet onthouden waarbij (uiteraard) Diederik Beker van het Betuws Wijndomein aanwezig was.

Foto Stan Huygens

Tweets

LingeWit Johanniter en LingeWit Sauvi drink je met Asperges! ‘Beste Nederlandse #Aspergewijnen’ gekozen!… https://t.co/o6nSUoVuCv

Echt lekkere wijn bij @hofhouding

LingeWit EdelZoet met exotisch, tropisch fruit, bloemen, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit!… https://t.co/P9APCAamCi

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder