BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Onze consul uit Turkije

Soms krijg je mooie feedback over je wijnen; en als het dan van onze consul in Turkije komt, wil je dit natuurlijk graag delen! Tijdens een internationale proeverij werden ook de Betuwse wijnen geproefd.

” Geachte heer Beker,

Ik wil U graag laten weten dat ik op 6 februari 2013 in het Nederlands Consulaat in Istanbul een proeverij van uw wijnen heb georganiseerd voor ons internationaal wijngezelschap “Veritas”. Deze proeverij was een groot succes en dat wil ik U uiteraard niet onthouden. Het gezelschap was duidelijk aangenaam verrast door de kwaliteit van de geboden wijnen. Zoals ik U geloof ik al vertelde, wij hebben Fransen, Italianen, Oostenrijkers en Amerikanen in ons gezelschap en de complimenten van vertegenwoordigers van gerenommeerde wijnlanden zijn zeker wat waard.

Ook onze vinologe was onder de indruk van de kwaliteit, haar favoriet was de Linge Wit Sauvi uit 2011. De Betuwse Grap kreeg veel lof en ik wil U niet onthouden dat de Italiaanse Consul-Generaal – toch het land van de Grappa – zeer onder de indruk was! De meeste aanwezigen hadden een voorkeur voor de Linge Wit Cuvée ’11. Ook de rode wijnen vond men verrassend goed van kwaliteit, waarbij met name de Cuvée Barrique bewondering oogstte.

Men was erg benieuwd naar de prijzen en vond deze uitermate acceptabel met een zeer goed prijs-kwaliteit verhouding: het is jammer dat U niet exporteert want er was duidelijk belangstelling. Al met al een zeer geslaagde avond en een goede internationale promotie van Nederland als wijnland in het algemeen en de wijnen van het Betuws Wijndomein in het bijzonder!”

Onno Kervers
Consulate-General of the Kingdom of the Netherlands/Istanbul| Turkey

 

 

Tweets

LingeWit Johanniter en LingeWit Sauvi drink je met Asperges! ‘Beste Nederlandse #Aspergewijnen’ gekozen!… https://t.co/o6nSUoVuCv

Echt lekkere wijn bij @hofhouding

LingeWit EdelZoet met exotisch, tropisch fruit, bloemen, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit!… https://t.co/P9APCAamCi

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder