BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
Druivenoogst in de wijngaard
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Lancering van de eerste Bubbel uit de Betuwe

Spanje heeft Cava; Duitsland heeft Sekt, Frankrijk heeft Cremant en Italië heeft Prosecco en nu heeft Nederland zijn Parel! Het Betuws Wijndomein presenteert, met trots, op zondag 3 juni aanstaande de eerste Bubbel uit de Betuwe!

Open Dag 3 juni
Op zondag 3 juni bent u tussen 13.00 uur en 19.00 uur van harte welkom de Parel te komen proeven. Er is muziek en er zijn kinderactiviteiten, iedereen is van harte welkom. Ook is er een grote culinaire markt met proeverij van kazen, broden, tapas, quiches, gedroogde worsten & vers fruit. Onder andere zullen aanwezig zijn:
• De Hoenderik; www.dehoenderik-tricht.nl
• Lekkerdriebergen; www.lekkerdriebergen.nl
• Ellen Natuurlijk; www.ellennatuurlijk.nl
• La Gentille
• Ko den Haan met verse Hollandse aardbeien

Verzamel uw hapjes en drankjes op de culinaire markt en ga lekker de wijngaard in om alles letterlijk tussen de druiven te kunnen proeven.

Linge Parel
De Linge Parel past in de bijzondere historie van dit wijndomein, dat staat voor: innovatief, kwaliteit en lef! Het Betuws Wijndomein werkt ambachtelijk en duurzaam, met respect voor mens en dier, en dat proeft u in onze wijnen.
Uniek is dat alle wijnen op het Betuws Wijndomein zelf worden gemaakt. Hiervoor is een moderne kelder ingericht. Hierdoor kunnen de hoogwaardige druiven op een goede manier verwerkt worden. Behoud van alle goede fruitaroma’s en druif-eigen smaken is hierdoor mogelijk.

Tweets

Laat je op 2 september verrassen, door de goede kwaliteit van Nederlandse wijnen! #wijnspijs #nederlandsebodemhttps://t.co/ZTFaeQqasK

Het is een feit; de eerste druiven van wijnjaar 2018 zijn geoogst! Het belooft een fantastisch jaar te worden met s… https://t.co/UF9F3UQEK7

Vandaag op het 08.00 uur journaal (min 3.27) en ook, zoals vanouds, op de Heerlijkheid Mariënwaerdt! Tijdens de… https://t.co/FLRfCBsKVk

Activiteiten

Lunchen of dineren in ons Wijngaard Restaurant
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard
Workshop zelf wijnmaken
Wijnproeverij in de wijngaard, op kantoor of thuis
Klompenpad Errekomsepad door wijngaard