BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Lancering van de eerste Bubbel uit de Betuwe

Spanje heeft Cava; Duitsland heeft Sekt, Frankrijk heeft Cremant en Italië heeft Prosecco en nu heeft Nederland zijn Parel! Het Betuws Wijndomein presenteert, met trots, op zondag 3 juni aanstaande de eerste Bubbel uit de Betuwe!

Open Dag 3 juni
Op zondag 3 juni bent u tussen 13.00 uur en 19.00 uur van harte welkom de Parel te komen proeven. Er is muziek en er zijn kinderactiviteiten, iedereen is van harte welkom. Ook is er een grote culinaire markt met proeverij van kazen, broden, tapas, quiches, gedroogde worsten & vers fruit. Onder andere zullen aanwezig zijn:
• De Hoenderik; www.dehoenderik-tricht.nl
• Lekkerdriebergen; www.lekkerdriebergen.nl
• Ellen Natuurlijk; www.ellennatuurlijk.nl
• La Gentille
• Ko den Haan met verse Hollandse aardbeien

Verzamel uw hapjes en drankjes op de culinaire markt en ga lekker de wijngaard in om alles letterlijk tussen de druiven te kunnen proeven.

Linge Parel
De Linge Parel past in de bijzondere historie van dit wijndomein, dat staat voor: innovatief, kwaliteit en lef! Het Betuws Wijndomein werkt ambachtelijk en duurzaam, met respect voor mens en dier, en dat proeft u in onze wijnen.
Uniek is dat alle wijnen op het Betuws Wijndomein zelf worden gemaakt. Hiervoor is een moderne kelder ingericht. Hierdoor kunnen de hoogwaardige druiven op een goede manier verwerkt worden. Behoud van alle goede fruitaroma’s en druif-eigen smaken is hierdoor mogelijk.

Tweets

LingeWit Johanniter en LingeWit Sauvi drink je met Asperges! ‘Beste Nederlandse #Aspergewijnen’ gekozen!… https://t.co/o6nSUoVuCv

Echt lekkere wijn bij @hofhouding

LingeWit EdelZoet met exotisch, tropisch fruit, bloemen, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit!… https://t.co/P9APCAamCi

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder