BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
Druivenoogst in de wijngaard
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Goud en Zilveren medailles!

Uit de Betuwe komen tegenwoordig, naast appels en peren, de lekkerste wijnen van Europa. Drie wijnen van het Betuws Wijndomein zijn bekroond met medailles: tweemaal een zilveren en eenmaal een gouden medaille!

Uit de Betuwe komen tegenwoordig, naast appels en peren, de lekkerste wijnen van Europa! Tijdens de Berliner Weintrophy is de LingeWit Johanniter 2011 van het Betuws Wijndomein uitgeroepen tot de beste wijn! De Berliner Weintrophy (www.berliner-wein-trophy.de) is een van de meest toonaangevende wijnkeuringsinstituten van Europa onder auspiciën van de OIV,Organisation International de la vigne et du vin.

In de zomereditie van 2012 van deze keuring zijn er meer dan 4.500 wijnen ingeschreven uit de gehele wereld, die allemaal gekeurd worden op kleur, geur, smaak en afdronk. Er worden 3 medailles uitgereikt: Brons, Zilver en Goud. Drie wijnen van het Betuws Wijndomein zijn bekroond met medailles: tweemaal een zilveren en eenmaal een gouden medaille.

Een gouden medaille, de hoogste waardering, werd uitgereikt aan de Linge Wit Johanniter 2011!
De zilveren medailles uitgereikt voor de LingeRood Regent Speciale 2009 en de LingeWit Cuvee 2011.

 

 

 

Tweets

‘’Wild enthousiaste wijnboeren: Nederland het nieuwe Bordeaux? Het zou zomaar een heel bijzonder jaar kunnen worden… https://t.co/j5PrZkRejN

De wijnen van het Betuws Wijndomein nu allemaal in een nieuw 'jasje'!:-) Thanks @NL_DAANdesign #nederlandsewijnen https://t.co/n8hbTBhShG

Activiteiten

Lunchen of dineren in ons Wijngaard Restaurant
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard
Workshop zelf wijnmaken
Wijnproeverij in de wijngaard, op kantoor of thuis
Klompenpad Errekomsepad door wijngaard