BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Goud en Zilveren medailles!

Uit de Betuwe komen tegenwoordig, naast appels en peren, de lekkerste wijnen van Europa. Drie wijnen van het Betuws Wijndomein zijn bekroond met medailles: tweemaal een zilveren en eenmaal een gouden medaille!

Uit de Betuwe komen tegenwoordig, naast appels en peren, de lekkerste wijnen van Europa! Tijdens de Berliner Weintrophy is de LingeWit Johanniter 2011 van het Betuws Wijndomein uitgeroepen tot de beste wijn! De Berliner Weintrophy (www.berliner-wein-trophy.de) is een van de meest toonaangevende wijnkeuringsinstituten van Europa onder auspiciën van de OIV,Organisation International de la vigne et du vin.

In de zomereditie van 2012 van deze keuring zijn er meer dan 4.500 wijnen ingeschreven uit de gehele wereld, die allemaal gekeurd worden op kleur, geur, smaak en afdronk. Er worden 3 medailles uitgereikt: Brons, Zilver en Goud. Drie wijnen van het Betuws Wijndomein zijn bekroond met medailles: tweemaal een zilveren en eenmaal een gouden medaille.

Een gouden medaille, de hoogste waardering, werd uitgereikt aan de Linge Wit Johanniter 2011!
De zilveren medailles uitgereikt voor de LingeRood Regent Speciale 2009 en de LingeWit Cuvee 2011.

 

 

 

Tweets

Buren, wijnstad, weer een stapje verder! https://t.co/mNajgmTbwu

Volgende week zondag 27 mei presenteert het Betuws Wijndomein @BetuwseWijnen weer de nieuwste wijnen tijdens een ge… https://t.co/x4abSCfMf3

Het Betuws Wijndomein en de HEG zijn de eerste ondernemers die met een uitgebreid plan toestemming hebben gekregen… https://t.co/2Kw9eQe3dF

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder