BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Goud en Zilveren medailles!

Uit de Betuwe komen tegenwoordig, naast appels en peren, de lekkerste wijnen van Europa. Drie wijnen van het Betuws Wijndomein zijn bekroond met medailles: tweemaal een zilveren en eenmaal een gouden medaille!

Uit de Betuwe komen tegenwoordig, naast appels en peren, de lekkerste wijnen van Europa! Tijdens de Berliner Weintrophy is de LingeWit Johanniter 2011 van het Betuws Wijndomein uitgeroepen tot de beste wijn! De Berliner Weintrophy (www.berliner-wein-trophy.de) is een van de meest toonaangevende wijnkeuringsinstituten van Europa onder auspiciën van de OIV,Organisation International de la vigne et du vin.

In de zomereditie van 2012 van deze keuring zijn er meer dan 4.500 wijnen ingeschreven uit de gehele wereld, die allemaal gekeurd worden op kleur, geur, smaak en afdronk. Er worden 3 medailles uitgereikt: Brons, Zilver en Goud. Drie wijnen van het Betuws Wijndomein zijn bekroond met medailles: tweemaal een zilveren en eenmaal een gouden medaille.

Een gouden medaille, de hoogste waardering, werd uitgereikt aan de Linge Wit Johanniter 2011!
De zilveren medailles uitgereikt voor de LingeRood Regent Speciale 2009 en de LingeWit Cuvee 2011.

 

 

 

Tweets

LingeWit Johanniter en LingeWit Sauvi drink je met Asperges! ‘Beste Nederlandse #Aspergewijnen’ gekozen!… https://t.co/o6nSUoVuCv

Echt lekkere wijn bij @hofhouding

LingeWit EdelZoet met exotisch, tropisch fruit, bloemen, ijs van Thaise curry en coulis van passiefruit!… https://t.co/P9APCAamCi

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder