WINTER in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
TROUWEN in de wijngaard
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

BinnensteBuiten 7 april 2017

BinnensteBuiten

Arina van Leenen en Diederik Beker hebben een wijndomein in de Betuwe. Zij produceren allerlei dranken, met en zonder alcohol, waar je zó de lente mee in kan. Daar hebben chef-kok Léon Mazairac en sommelier Milton Verseput wel oren naar. De bruisende alcoholvrije druivensap en de witte wijn houden Milton bezig, terwijl Léon er een heerlijke gerecht bij klaarmaakt!

Bekijk hier de uitzending van vrijdag 7 april 2017 over wijn en alcoholvrije bubbel uit de Betuwe!

BinnensteBuiten op Betuws Wijndomein -Wijn en alc. vrij bubbels

Tweets

Vandaag een workshop #wijnmaken in de wijngaard met de werknemers van het Regionaal Archief Rivierenland!… https://t.co/mKkAnLB5vL

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder