BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
Druivenoogst in de wijngaard
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Contact

Wilt u wijn bestellen? Meer informatie over een evenement? Of heb je een andere vraag? Stel je vraag via het contactformulier, of stuur gerust een e-mail.  of bel ons. Let op: wil je antwoord, vul dan ook ook je eigen telefoonnummer en e-mail adres in op het contactformulier.

Openingstijden

Het wijndomein is in de regel iedere dinsdag tot met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bel gerust als u niemand aantreft, we zijn dan waarschijnlijk in de wijngaard of wijnkelder te vinden. Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Laat dit dan even weten via een e-mail of belletje!

Bellen mag ook

Bel met wijnmaker Diederik Beker voor: wijnverkoop, wijn- ciderproductie en wijngaardadvies: +31 6 421 07 112.

Bel met gastronoom/sommelier Arina van Leenen voor: evenementen in de wijngaard, wijnverkoop, culinairadvies: +31 6 213 92 901

Contactgegevens

Adres

  • Betuws Wijndomein
  • Burensewal 5
  • 4117 GC Erichem

Formulier

Onderwerp: Naam: E-mailadres: Telefoonnummer: Bericht:  

Routebeschrijving

Vanaf de A15, afslag Tiel-West

Neemt u op de A15 afslag 32, (Tiel-West). Bovenaan bij de stoplichten gaat u richting Buren, dit is de Provinciale weg (N834). Op de eerste rotonde na 400 meter slaat u links af, en gelijk weer rechts. Vervolgens neemt u op de Lutterveldsestraat de 2e weg rechts, de Twee Sluizen op. (vanaf hier kunt u ook de bruine ANWB borden 'Betuws Wijndomein' volgen)  Ga de 2e weg links, de Mierlingsestraat in. Nu neemt u de 1e weg links, de Burensewal op, dit is een doodlopende weg en na 600 meter bent u op uw bestemming.