Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Opendag Wijngaard

 

Kijken in de ‘keuken’

Nederland is een echt wijnland geworden met meer dan 240 hectare wijngaard! In ons land worden nu op grotere schaal druiven geteeld en wijn gemaakt. De Nederlandse wijnbouwers produceren jaarlijks meer dan één miljoen flessen. Naast wit en rood wordt steeds vaker rosé en feestelijke mousserende wijn gemaakt. In het weekend van 24 september kun je een kijkje nemen in de Nederlandse wijngaarden en kelders. Ook het Betuws Wijndomein open haar deuren speciaal voor de nieuwsgierige Nederlandse wijndrinkers:-)

Op de opendag kun je naar hartelust in de wijngaard wandelen, de kelder bezoeken en wijn proeven aan de wijnbar. Natuurlijk is de winkel ook geopend voor een iedere die thuis verder wil genieten van een smakelijk glas Betuwse wijn. Ontdek welke smaak het beste bij je past en kom langs!

Het Lokaal maakt deze dag een bijzondere lunch met gefermenteerde streekproducten. Geniet van deze lunch in combinatie met een glas jonge wijn ,federweisseruit de tank. Deze ‘wijn’ is alleen deze periode te proeven!

Vanaf 13.00 uur lunch! Fermentatie Feest met Federweißer:

- Pittige Pompoensoep
- Zuurdesembrood met gerookte zalm en kimchi mayonaise
- Een salade met gefermenteerde rode kool, rode spitskool en witte spitsk

Aanmelden voor de lunch kan door middel van een e-mail te sturen naar Het Lokaal. Spontaan en klein gefermenteerd hapje meeproeven? Ook dat kan!

Laat je messen slijpen bij Ray van Vlijmscherp, proef de zomer honing van Imker Piet of ontdek de kruiden bij ClementineTon Verkooijen zal deze middag zorgen voor nog meer gezelligheid met zijn muziek!

We kijken er naar uit je te ontmoeten in de wijngaard!

Vragen? Bel ons op +31 6 213 92 901 of stuur een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl

1 (8)

Tweets

Voor alle last minute wijn- en relatiegeschenken uit de streek! We zijn aankomende weken extra geopend: dinsdag t/m… https://t.co/gUIWQzpVwO

Let it snow! Let it go en kom volgende week zaterdag gezellig naar Winters Buren! Culinaire tafarelen in de kerk va… https://t.co/2XZQQQNery

X-MAS!! Welkom op de Kerstfair @Marienwaerdt in Beesd! Donderdag & zondag; 11.00-18.00 uur Vrijdag & zaterdag; 11… https://t.co/m6g8KiuPrA

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder