BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Katrien Kookt Italiaanse aanschuiftafel UITVERKOCHT

Koken kan ze, heerlijk zelf! Op vrijdag 25 augustus tovert ze het terras van het Betuws Wijndomein om tot een ‘Italiaanse Trattoria’!

Eet u mee? Katrien serveert het Italiaanse drie-gangen menu in de wijngaard! We eten gezamenlijk, aan een prachtig gedekte tafel, onder de nieuwe wijngaard veranda.

Om 18.30 uur proosten we met een glas LingeParel. Tijdens het Italiaanse diner proeft u de verschillende wijnen van het Betuws Wijndomein. De toet, Katriens’ pronkstuk,  wordt geserveerd bij een knisperend openhaardvuurtje. Geniet hiervan in combinatie met een Linge Digestief naar keuze! Rond 22.00 uur sluiten we de avond af.

Katrien Kookt drie-gangen ‘Italiaanse Trattoria’ in de wijngaard    €37,50

Onbeperkt Betuws Wijndomein drankenarrangement                    €22,50

Aan tafel bij Katrien Kookt? Reserveer een plek voor de aanschuiftafel in de wijngaard, voor uw vrienden en uzelf, door een e-mail te sturen naar info@katrienkookt.nl. Bellen mag natuurlijk! Dit kan op +31 61 308 18 96

Ps: Eerder op het Betuws Wijndomein? Om 18.00 uur gaat Diederik de wijngaard in voor een kleine rondleiding! Geef dit aan bij uw reservering.

Tweets

Vandaag bier uit barrique i.p.v wijn

LingeWit Johanniter en LingeWit Sauvi drink je met Asperges! ‘Beste Nederlandse #Aspergewijnen’ gekozen!… https://t.co/o6nSUoVuCv

Echt lekkere wijn bij @hofhouding

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder