Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Indian Summer in de Betuwe

Indian Summer in de Betuwe!
Diner óf lunch tussen de wijnranken…. de ultieme zomerafsluiting!

Lange Tafel diner in de wijngaard

Uw Chefkok Thuis is Wilco van den Baar. Na een twee zeer succesvolle wijngaarddiners in juni komt Wilco nogmaals naar het Betuws Wijndomein. Dan met een totaal ander menu, uiteraard weer van zeer hoge kwaliteit. Schilderijtjes op het bord gecombineerd met onze mooiste wijnen. U heeft de keuze tussen een nazomers diner of een lange lazy lunch. Viert u de nazomer met ons mee?

Wilco heeft een lange carrière in de top gastronomie in Nederland en het buitenland achter de rug. Enkele jaren geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen als Chefkok aan huis. Met zijn kennis en ervaring, opgedaan in diverse (1, 2 en 3) sterrenrestaurants, kan hij u thuis, op locatie of op de zaak laten genieten van een hoogwaardig gastronomische ervaring. 

Op zowel zaterdagavond 2 en zondagmiddag 3 september kookt Wilco de sterren van de hemel met deze prachtige seizoensproducten. Pure en eerlijke gerechten met onze pure en zuivere wijnen. Aan lange tafels maken we er een avond en middag van om nooit meer te vergeten! Vol prachtige gerechten, heerlijke wijnen en een meer dan gezellige sfeer!

Uiteraard ontvangen we u met een mooi aperitief en heeft u, voordat we aan tafel gaan, de mogelijkheid om met de wijnmaker een rondleiding door de wijngaard te maken. 

Prijs 4-gangen diner/lunch inclusief amuse en passend wijnarrangement is € 85,- per persoon.

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar: info@betuwswijndomein.nl
Wij sturen u hierna spoedig een bevestiging en factuur van de reservering.

Details:

Aanvang zaterdagavond 2 september diner: 17.30 uur in de wijngaard
Aanvang zondagmiddag 3 september lunch: 12.00 uur in de wijngaard

 

Heeft u vragen, bel dan gerust +31 6 213 92 901

 

Blijven logeren in de buurt? Vraag ons naar de lijst met gezellige B&B’s in de Betuwe!

 

Menu 

Bruisend ontvangst met luxe gezouten noten, groenten chips en crudite’s

Amuse van Pompoen met Indiase curry en een schuim van kokos met wilde limoenblad.

Tartaartje van verse biologische Shetland zalm met gel van Betuwse verjus, eetbare bloemetjes, desemcroutons, crème van avocado.

Romige risotto met saffraan en oude kaas uit IJsselstein, gepofte trostomaatjes en geglaceerde groene asperges, olijfolie en gedroogde zwarte olijvenpoeder.

Gegrilde flank steak van Black Angus met mousseline van knolselderij, fijne tuingroentjes en een eigen jus met LingeRood gearomatiseerd.

Appeltaartje “anders” losse componenten van appeltaart met koekkruim, vanille mascarpone en appelcompote met kaneel, met vloeibare stikstof bereide sorbetijs van appel met karamel.

Koffie met koekjes en bonbons.


 Wilco de Baar Betuws Wijndomien 2:3 juni 2017 Wijngaard diner

Tweets

Plukkerslunch geserveerd op het zonnige terras! De #cabernetblanc is er af! #oogst2017 #betuwswijndomein #puttanesca https://t.co/n93sRcbQ6m

De #wijnboer op de buis bij @OmroepGLD Hoe staat het er voor met de #oogst van 2017? #Betuwsewijnen https://t.co/pOrsjHVkNC

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder