BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
Nederlandse wijnen komen proeven
DINEREN aan lange tafels
Druivenoogst in de wijngaard
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard
Betuws Wijndomein in Gelderland
Prijswinnende Nederlandse wijnen uit de Betuwe

Moederdag Asperge Lunch

Zondag 13 mei – Moederdag Asperge Lunch
Voor moeders alleen maar het beste! En dat middenin de Betuwe, op ons prachtige wijndomein!

Op zondag 13 mei bereidt Wilco van den Baar (Uw Chefkok Thuis) een prachtige lunch met AA-kwaliteit Asperges.

Uw Chefkok Thuis is Wilco van den Baar. Na een meerdere succesvolle wijngaarddiners komt Wilco ook dit jaar naar het Betuws Wijndomein. Hij presenteert u een prachtige lunch van hoogstaand niveau, samen met de wijnen van het Betuws Wijndomein. Een prachtig cadeau voor moeders of gewoon als vrienden of familie onder elkaar die iets te vieren hebben!

Wilco heeft een lange carrière in de top gastronomie in Nederland en het buitenland achter de rug. Enkele jaren geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen als Chefkok aan huis. Met zijn kennis en ervaring, opgedaan in diverse (1, 2 en 3) sterrenrestaurants, kan hij u thuis, op locatie of op de zaak laten genieten van een hoogwaardig gastronomische ervaring.

Op zondagmiddag 13 mei kookt Wilco de sterren van de hemel met het witte goud. We zorgen dat u een middag beleeft om nooit meer te vergeten!

Uiteraard ontvangen we u met een mooi aperitief en heeft u, voordat we aan tafel gaan, de mogelijkheid om met de wijnmaker een rondleiding door de wijngaard te maken.

Details:

Aanvang zondagmiddag 13 mei: 12.00 uur in de wijngaard (Burensewal 5, Erichem)

Prijs 3-gangen lunch, amuse en passend wijnarrangement €57,50 per persoon.

 

Menu 

Voorgerecht | Salade van artisjok, asperge, doperwten met huisgemaakte mayonaise en zachtgegaarde gamba’s

Hoofdgerecht | Asperges klassiek: asperges met boerenachterham, krieltjes, verse peterselie, hoeve eitje en Hollandaise saus

Nagerecht | Gemarineerde aardbeien met gesuikerde amandeltjes, creme fraiche met vanille en merengue

 

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar:  wilco@uwchefkokthuis.nl

Wij sturen u hierna spoedig een bevestiging en factuur van de reservering.

Heeft u vragen, bel dan gerust met Wilco op+31 6 43 44 31 45

 

Blijven logeren in de buurt? Vraag ons naar de lijst met gezellige B&B’s in de Betuwe!

Menu 

Volgt spoedig!

Wilco van den Baar Uw Chefkok Thuis Moederdag Asperge Lunch zondag 13 mei 2018 Betuws Wijndomein

Tweets

Start je zomervakantie in de wijngaard van @BetuwseWijnen op zaterdag 21 juli! Kom tijdens de Bloemplukdag wandelen… https://t.co/WBzkVepSmr

Toch maar besloten om ook deze jonge aanplant #druiven water te geven. #droogte #oogst2018 De komende 14 dagen nog… https://t.co/OtzzTJs9GD

Excited!! De eerste verschijnsels van ‘Le véraison’! #oogst2018 #betuwswijndomein #nederlandsewijn https://t.co/stxUgD9h3e

Activiteiten

Lunchen of dineren in ons Wijngaard Restaurant
Trouwen in de wijngaard
Kookworkshop
Rondleiding door de wijngaard
Workshop zelf wijnmaken
Wijnproeverij in de wijngaard, op kantoor of thuis
Klompenpad Errekomsepad door wijngaard