BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Domein Diner Oud London

Domein Diner | Oud London

Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein, de culinaire expertise van Catering Oud London; dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere avond: het Domein Diner.

Op zaterdag 14 juli zal dit pop-up restaurant neerstrijken in de Betuwe. Wij ontvangen u voor een avondvullend programma waarbij u alles wordt verteld over het unieke domein van Diederik Beker. Aansluitend serveren wij een 5 gangen (all-in) menu, waarbij u lokale producten zal herkennen. Het Aperitief, de wijnen en digestief komen uiteraard van het Domein.

Datum en Tijd:
Zaterdag 14 juli 2017, 18:00 – ca. 23:00 uur
Adres Betuws Wijndomein: Burensewal 5, 4117 GC Erichem

 Programma:

18:00 uur Ontvangst: aperitief met “Linge Parel” geserveerd met een amuse.

18:30 uur Aanvang rondleiding: Onder leiding van de wijnmaker loopt u langs de verschillende percelen van het Domein. Uiteindelijk eindigt de rondleiding bij de lange dinertafel waar u gezellig bij elkaar aanschuift.

19:00 uur Aanvang diner tussen de wijnranken.

22:00 uur Koffie, thee en zoetigheden in de Domein winkel.

Alle dranken tijdens de avond zijn inclusief, behalve de flessen die aan het eind van de avond in de winkel  te verkrijgen zijn! Menu volgt snel.

Prijs en reserveren:
Wij bieden verschillende mogelijkheden om bij deze bijzondere avond aanwezig te zijn. U dient wel van te voren te reserveren via catering@cateringoudlondon.nl. Uiteraard houden wij rekening met uw (di)eetwensen, deze kunt u tijdens het reserveren aangeven.

 

Catering Oud London is te bereiken op:
+31(0) 343 491 341, +31(0) 343 491 244 of via catering@cateringoudlondon.nl

Tweets

We zijn vandaag om 10.00 uur geopend voor; Betuwse appeltaart met koffie of een glas verkwikkend water met… https://t.co/I0MoZSayQh

Moestuin/kruidentuin naast het WijnHuis bij de wijngaard! Wie heeft er nog een leuk stekkie? #workinprogress https://t.co/VsTQz9bTE7

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder