Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

Chateau voor Buren

Op zondag 27 augustus 2017 maakt u, tijdens Chateau voor Buren, kennis met heerlijke wijnen uit de beste wijnstreken Europa, ver daarbuiten en heel dichtbij!

In de pittoreske binnenstad van oranjestad Buren treft u, voor het 5de jaar oprij, een uitgebreid aanbod van stands aan met verschillende nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met bijpassende culinaire lekkernijen. Uiteraard is het Betuws Wijndomein dit bijzondere jubileumjaar ook van de party!

VINOdesk wijnvraagbaak

In het centrum van de binnenstad vindt u de VINOdesk. Deze desk wordt bemand door verschillende vinologen die u helpen bij het vaststellen van uw smaak, en u op vakkundige wijze leren wijn te proeven en het maken van uw eigen proefnotities.

Proeverij op het water

Ook dit jaar biedt Chateau voor Buren weer de mogelijkheid van een proeverij op het water. In klein gezelschap neemt u deel aan eenĀ wijnpresentatie op onze rivier de Korne. U kunt tijdens het evenement inschrijven bij de VINOdesk.

Tweets

Plukkerslunch geserveerd op het zonnige terras! De #cabernetblanc is er af! #oogst2017 #betuwswijndomein #puttanesca https://t.co/n93sRcbQ6m

De #wijnboer op de buis bij @OmroepGLD Hoe staat het er voor met de #oogst van 2017? #Betuwsewijnen https://t.co/pOrsjHVkNC

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeƫn?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder