BALLONVAART Boven de wijngaard
Trouwen in de wijngaard
KOOKWORKSHOP in de wijngaard
DINEREN aan lange tafels
WIJNGAARDTOUR met de 'pluktrein'
BEDRIJFSUITJE in wijngaard

BetuwsBuren

De fruit en streekmarkt van de Betuwe

Op zondag 25 juni kunt u kennismaken met de 3e jaargang van BetuwsBuren, een sfeervolle, klein opgezette markt welke in het teken staat van Betuws fruit, Betuwse streekproducten en antiek & curiosa uit de Betuwe.

Betuwse markt achter de kerk

Op het Kerkplein in Buren zullen op zondagmiddag van 13 uur tot 17 uur verschillende soorten wijn, vers fruit, heerlijke jams en chutneys, vruchtensappen, wijnen en bakmixen van de molen verkrijgbaar zijn. Maar ook prachtige houten producten gemaakt van fruitbomen, kruiden en plantjes en nog veel meer (h)eerlijke streekproducten van eigen Betuwse bodem.

Dit jaar zal er ook voor het eerst antiek & curiosa worden aangeboden. Uiteraard is er een groot terras voor een heerlijke kop koffie met wat lekkers. Ook zal er een activiteit voor de jongere bezoekers worden georganiseerd. Dit alles binnen de muren van het pittoreske Oranjestadje Buren.

Wie maakt de lekkerste jam van Buren en omstreken?

BetuwsBuren organiseert tijdens de Betuwse markt een wedstrijd voor de lekkerste zelfgemaakte jam in de Betuwe. Doe mee en laat anderen genieten van de lekkerste jam die ze ooit geproefd hebben!

 

Tweets

We zijn vandaag om 10.00 uur geopend voor; Betuwse appeltaart met koffie of een glas verkwikkend water met… https://t.co/I0MoZSayQh

Moestuin/kruidentuin naast het WijnHuis bij de wijngaard! Wie heeft er nog een leuk stekkie? #workinprogress https://t.co/VsTQz9bTE7

Activiteiten

Lunch of Diner in wijngaard
Op maat arrangement, uw wensen of ideeën?
Wijnbeleving op locatie
Rondleiding door de Wijngaard en Wijnkelder